Om oss

Om oss

Längs väg 9, mellan Rörum och Södra Mellby, ligger vår handelsträdgård mittemot uppfarten till Stenshuvud. Kiviks Trädgård har funnits sedan 1987, då den startades av Thom och Agneta Pettersson.

Sedan 2018 ägs och drivs trädgården av Martina Illerhag (hortonom) och Anna Nilsson (trädgårdsingenjör). Då vi båda var intresserade av att köpa handelsträdgården bestämde vi oss för att göra gemensam sak och arbeta tillsammans mot våra mål.

Vi strävar efter att tillhandahålla ett brett, intressant sortiment av fin kvalitet och väljer våra leverantörer med stor omsorg. Det vi inte har hemma gör vi alltid vårt bästa för att hitta och beställa hem enligt våra kunders önskemål.

Vi och vår personal erbjuder personlig service, kunskap och erfarenhet och hjälper dig gärna att förverkliga dina trädgårdsprojekt.

Hos oss hittar du buskar, träd, perenner, klätterväxter, rosor, gräs, säsongsblommor, krukväxter, snittblommor och mycket mera i växtväg. Dessutom jord, gödning, redskap, krukor, inredning, presentartiklar, godis och vår äppelmust av frukt från våra egna odlingar.

Under höstarna erbjuder vi självplock av äpplen i vår mysiga odling.

I samband med Österlen Lyser har vi även startat en fin tradition med upplyst trädgård och härliga, lokala hantverkare i vårt stora växthus.

Detta och mycket mer kan du uppleva hos oss på Kiviks Trädgård – varmt välkommen!